Welkom bij Boot & Dart Boomkwekerijen

In september 2016 is door een samenwerking van de bedrijven Boot & Co Boomkwekerijen en Darthuizer de Boot & Dart Group ontstaan. Tot deze holding behoort de Belgische dochteronderneming Boot & Dart Boomkwekerijen bvba. Zowel Boot & Co als Darthuizer kennen een jarenlange geschiedenis in de boomkwekerijsector. Boomkwekerij Darthuizer is al sinds 1924 gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment aan beplanting. Boot & Co Boomkwekerijen heeft zich in de afgelopen 65 jaar bewezen door kwalitatief hoogstaande, moderne en eigentijdse producten op de markt te brengen. Boot & Dart Boomkwekerij bvba is al meer dan 10 jaar actief op de Belgische markt.

Selectie- & Bestelprogramma

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
> Aanmelden
> Wachtwoord vergeten
 

Accountmanager België gezocht

BOOT & DART is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaaloplossing voor grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. In België zijn wij actief middels een zelfstandige vestiging: Boot & Dart Boomkwekerijen BVBA. Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productielocaties, met een oppervlakte van circa 150 ha, zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren. De inzet is klanten snel en naar tevredenheid te bedienen. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste: ACCOUNTMANAGER BELGIË

 

BOOT & DART is een dynamisch boomkwekerijbedrijf gericht op het leveren van een totaaloplossing voor grootschalige groenprojecten in stedelijke en landschappelijke gebieden binnen heel Europa. In België zijn wij actief middels een zelfstandige vestiging: Boot & Dart Boomkwekerijen BVBA.

Hoogwaardige kwaliteitsproducten, enthousiasme en oplossingsgericht denken vormen de basis van het succes. Met eigen productielocaties, met een oppervlakte van circa 150 ha, zijn wij in staat een groot deel van de producten zelf te ontwikkelen en te produceren. De inzet is klanten snel en naar tevredenheid te bedienen. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste:

ACCOUNTMANAGER BELGIË

Continue reading