Kwekerij

“Compleet in functioneel groen” is onze slogan. Dat wil zeggen: compleet in assortiment en in maatvoering van onder meer heesters, rozen, vaste planten, solitairs, coniferen, bos- en of haagplantsoen en laanbomen. Dit assortiment kan u terugvinden op onze kwekerijen.

De veengrond in Boskoop is uiterst geschikt voor de teelt van sierheesters, bodembedekkende rozen, coniferen en solitairs. Ons product wordt met een kwalitatieve kluit geleverd, waardoor her- en doorgroei kunnen worden gegarandeerd.

De humusrijke zandgrond in Zundert/Brabant staat garant voor een prachtig fijn vertakt wortelgestel van zowel ons bos- en haagplantsoen alsook van onze laanbomen, waardoor een snelle hergroei bevorderd wordt.

Met een areaal van circa 120 ha maakt Boot & Dart boomkwekerijen bvba deel uit van een van de grootste kwekerijen in Nederland. Onze medewerkers gaan voor de hoogste productkwaliteit. Wij hanteren een duurzame productiemethode die via ‘Milieukeur’ gecertificeerd is.

Het totale productieproces gebeurt in eigen beheer. Om die reden zijn wij in staat snel en compleet te leveren. Onze berekende logistieke verwerking zorgt ervoor dat de planten in een zeer korte tijd bij u kunnen worden afgeleverd. Kwaliteitsbehoud is daarbij ons uitgangspunt.